Beoordelingen van Restaurant Chi-Ling Ijmuiden

Recente recensies van Restaurant Chi-Ling Ijmuiden

5 sterren na 165 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babi pangang en saté bij deze gerechten minimaal , dus weinig voor zoveel geld( smaak was goed)Bij zo’n grote bestelling vond ik de sambal en kroepoek ook zeer karig !

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd waren de rijsttafels weer overheerlijk. Voortreffelijke service. Tot de volgende keer.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben eten afgehaald, kwaliteit is top en het eten stond op tijd klaar. Klein puntje: de Chinese garnalen/ mihoen bevatte relatief weinig garnalen. Smaak overigens heel goed.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De champignonsoep viel qua smaak iets tegen. Verder voortreffelijk gegeten.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk en online bestellen ging makkelijk. En heel fijn dat het bezorgd kon worden. Het eten was nog goed op temperatuur. Voor herhaling vatbaar!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit zoals ik van Chi-Ling gewend ben. Alles goed geregeld mbt COVID maatregelen. Prima site voor online bestellingen. Hopelijk toch elkaar gauw weer zien in jullie gastvrije restaurant.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd Goed warm Netjes verpakt Lekker eten

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer prima. Maar wij zouden blij zijn als we gewoon weer bij jullie in het restaurant zelf kunnen eten. Als het zover is gaan wij zeker voor menu Draak.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo ontzettend jammer. Chi Ling heeft een hoge naam maar het vlees in de nasi rames die we bestelden was vet, taai en niet lekker. We hebben alle vlees uit het deel van de rode saus weg moeten gooien. Niet doorheen te kauwen. Ook de Dagin smoor had taaie stukken. Beide gerechten moet de vlees zacht en mals zijn. Dit was echt anders, met lange tanden zitten eten. De gado gado was overigens wél erg lekker. Jammergenoeg kan ik geen directe mail sturen, ik vind het niet fijn dit op deze manier te moeten delen. Voor ons niet snel meer naar Chi Ling...

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gehoord dat het eten bij chi-ling goed moest zijn , maar het is volgens ons voortreffelijk zo lekker daar kan geen ander Chinees in IJmuiden tegen op

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levering en kwaliteit was weer fantastisch, we hebben ervan genoten

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd perfect eten, super vriendelijk en gastvrij. Wij komen er graag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima. Eten was smakeloos, absoluut niet wat we gewend zijn. Erg jammer

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende Indische rijstafel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit en bezorging perfect op tijd. Kan geen ander restaurant aan tippen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam 20 minuten later en het eten was zeer lauw. Wij moesten alles in de magnetron opwarmen wat de smaak niet ten goede kwam. De bezorgster kon het adres niet vinden en belde mij toen ze door de wijk liep. Ik heb meerdere malen bij jullie besteld en dat was prima maar gister was ronduit slecht. Ik wilde jullie rechtstreeks mailen maar ik zie geen mailadres dus op deze manier wil een deze klacht aan jullie doorgeven.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, heel erg lekker. Goede kwaliteit en kwantiteit. Heerlijk gegeten en op de afgesproken tijd gebracht. 5 sterren

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd en weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk eten, en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd perfect eten! Is even een stukje rijden vanuit Haarlem, maar dat hebben wij er graag voor over.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, alleen is de bezorger de kroepoek vergeten bij de bestelling te leveren.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als wij zin hebben in Chinees, is dit onze go-to. Altijd lekker, goede kwaliteit (vooral het vlees) en snel bezorgd. Altijd weer genieten als we bestellen :) Echt topkwaliteit!!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Ietsje duurder, maar dat proef je zeker! Echte aanrader

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal weer super 👍

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk bezorging was ook perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en snel bezorgd.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP!!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is het niet meer zoals we gewend waren. De babi pangang had weinig smaak. Verder was het niet heel warm meer. Het is best prijzig en dat vinden we het niet meer waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen is gemakkelijk. Bezorging keurig en op de afgesproken tijd. Kwaliteit is, zoals we gewend zijn, altijd fantastisch !

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het was weer TOP.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prijzig dat wel, maar de gerechten zijn vurukkuluk!!!! Vandaag de Mongoolse rijsttafel genuttigd of moet ik zeggen genoten? Heeeeerlijk. Doen!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Als je echt lekker Chinees wilt eten dan moet je naar Chi-Ling gaan. Echt heel lekker eten. In de regio kennemerland is het de beste. Ik ga voortaan alleen nog naar Chi-Ling voor chinees eten.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, snel bezorgd. Prima service zoals altijd

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker,goed verpakt en warm De bezorging was ook prima.goed op tijd en netjes.wel vind ik het menu wat aan de prijzige kant....

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn; TOP, TOP, TOP! Heerlijk gegeten. Wat een feest als je daar besteld. Top kwaliteit. Als jullie weer open zijn komen we weer heerlijk aan een tafeltje eten.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede service en heerlijk eten!!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was alleen niet warm.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was onze eerste keer, dat wij bij hen besteld hadden, want we wonen pas in IJmuiden. Maar zeker niet de laatste keer! Het eten was geweldig lekker en de bezorging was turbo. Klein "min" puntje; ik vroeg om wat extra sambal erbij te leveren en kreeg ik toen maar 1 cupje helaas. Is op het geheel te verwaarlozen uiteraard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker ‼️ Hopelijk mag het restaurant ook binnenkort weer open 👊🏻

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er snel,en heel goed warm,qualiteit was zoals altijd top cq heerlijk. Maar ....we verlangen om weer bij jullie aan tafel te zitten.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we genoten van onze R12 het was weer heerlijk nog goed warm en keurig op tijd. Weer even genieten thuis maar toch beetje uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super . Zoals we gewend zijn ...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de drukte en gladheid een half uurtje te laat geleverd, maar dat was voor ons geen probleem. Het eten was zoals altijd weer heerlijk.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk, maar niet echt warm

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete restaurant uit en thuis.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar om op te halen! Heeft weer heerlijk gesmaakt!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en prima kwaliteit! Erg lekker en op tijd bezorgd door vriendelijk personeel.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd en heerlijk gegeten ook netjes dat je een mail krijg dat ze er aan komen

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging was er eerder als aangegeven.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld bij Chi-Ling aan de boulevard in IJmuiden en blij verrast. Dit was voor mij het beste Chinese gerecht sinds tijden. Goed bereid, mals vlees, de groenten nog knapperig, perfect op tijd en een keurige portie voor twee personen. Ik zal niet snel meer elders bestellen wanneer ik zin heb in oosters eten.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en zoals gewoonlijk goed en lekker eten.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, top kwaliteit

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍👍👍

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk en de bezorging precies op de afgesproken tijd. Groot compliment.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Was het

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een Chinees-Indische rijsttafel besteld met heel veel gerechtjes. We hebben heerlijk gegeten maar het was jammer dat de Gado Gado er niet bij zat. Die was door de drukte vergeten. Fijn voor Chi Ling dat het zo druk was, maar toch maar beter opletten bij een bestelling.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en de bezorging super snel

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gezellig gegeten, de rijsttafel vonden we niet echt Indonesisch, meer Chinees

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker. Snelle en goede service

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste foe yong hai van Nederland en heerlijke verfijnde gyoza gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk! De tipan sate 16b smaakt net zo lekker als in het restaurant aan tafel geserveerd. Wij blijven komen!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het beste Chinese restaurant van de wereld en omstreken. Nee, zonder gekheid, fantastisch gegeten weer. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Superieure kwaliteit en stond precies gereed op overeengekomen tijdstip

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. Top Positief opmerking. De soep mocht iets warmer zijn.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond dat het wel lang duurde .ong 1 uur Het eten was niet echt warm, het had warmer gekund, het eten was WEL goed verzorgd en was ook lekker dus daar niks op aan te merken, dat was het groetjes Dxxx

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eerste keer indische rijsttafel besteld. was heerlijk en goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed verzorgd. Kwam in prima warm houd tassen aan. Heerlijk gegeten. Hoop weer snel eens bij jullie te komen eten.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd en was heerlijk alleen wel al lauw niet warm genoeg meer! Zal vast druk geweest zijn 2e kerstdag.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was prima maar erg weinig garnalen in het gerecht en voor € 46,00 niet erg veel eten

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heelijk gegeten van Shi-Ling. Ook het thuisbezorgen was erg netjes. Prijs is ietsje hoger maar door de goede kwaliteit is dat het zeker waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en keurig op tijd bezorgd.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service en snelle bezorging

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk allemaal. Voor herhaling vatbaar Tot de volgende keer Bestelling is keurig optijd afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super was het allemaal weer ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ja wat kan ik zeggen, het was weer geweldig als altijd. Met zoveel zorg en liefde klaargemaakt dat is altijd weer een feestje om te eten. Helaas moesten we de sfeer en bediening missen (want door corona niet in het restaurant) maar we hebben heerlijk gegeten

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank. Overheerlijk gegeten! Buikspek en drooggebakken kip overheerlijk. Niet te zoutig allemaal. Groentegerecht met paddestoelen uit blik paprika ui en een enkel peultje véel te duur. Net zo duur als de mooie babi gerechten. Bestellen via website en gewenste bezorgtijd kunnen opgeven is geniaal.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima in orde en op tijd klaar Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk ti-pan gerechten gegeten. Het was weer TOP

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk, goed warm, snelle bezorging

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

top

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk en genoeg.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en alles werd mooi op de afgesproken tijd bij ons aan huis gebracht prima geregeld

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, royale porties. We hebben gesmuld van het eten, het was smaakvol en vers.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Vol smaak! Fantastisch restaurant!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, lekker gegeten 👍

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker genoten van dit heerlijke eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was uitstekend

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk geeten top .

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede service .eten top👍

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas geen kool bij spek babi pangang. Vlees was taai en droog. Ook de babi pangang gewoon was droog vlees. Ondanks de sausen. Overige was in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal super ..

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd. bezorging duurde dit keer wat langer dan normaal.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, verse knapperige groente en mals vlees en netjes bezorgd op ons vakantie adresje....

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer zoals gewoonlijk heerlijk.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten was heel goed. Echter was de hoeveelheid krokante babi pangang deze keer duidelijk minder dan andere keren. Bezorger was keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was prima en bezorger was netjes en vriendelijk helaas was het hoofdgerecht flink afgekoeld (was verpakt in plastic bakje in een gedeeltelijk open papieren zak) wellicht daardoor afgekoeld.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Vreselijk goed

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top kwaliteit. Bezorging ook prima optijd

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was geweldig lekker. Minpunt vind ik wel dat €50 voor babi pangang, Foe yong hai, saté en 6 mini loempia's wel heel erg aan de prijs is. Met de smaak van het eten is niet te vergelijken met andere Chinese restaurants.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was opnieuw heel erg lekker! Altijd verse groente, mals vlees en subtiele sauzen.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, erg goed !! Minpunt: bestelde kroepoek niet geleverd. Helaas kom je daar dan te laat achter maar de kok had zo goed zijn best gedaan dat we het minpuntje als incident beschouwen. Het zal een nieuwe bestelling niet in de weg staan !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en hoge kwaliteit maaltijd zoals altijd! Heel blij met Chi Ling x

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima verzorgd, heet en alles smaakte zoals we gewend waren. Omdat ik mijn verjaardag vierde met mijn ouders erbij lekkere rijsttafel besteld bij ons favoriete restaurant. Genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Alles was goed op smaak en warm. Top en een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Je krijgt wel heel veel, de kwaliteit is super!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bier erbij besteld, niet volledig geleverd voor de rest ok

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd ,en het eten was zoals altijd weer heerlijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super zoals altijd.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker Alleen was het eten niet warm Moesten het opwarmen Dit was erg jammer

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ontzettend lekker en de bezorging zeer correct en keurig op tijd. Wij hebben er van genoten.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooraf fooi berekenen vond ik niet oké, ik geef fooi wanneer ik tevreden ben en niet vooraf op mijn rekening!

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk Super veel garnalen en bij de babi pangang spek saus apart. Erg fijn

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg onder de maat, en lauw. Ik bestel er al jaren, nog net niet wekelijks. Maar dit was niet ok! Service was ook slecht, vooral als je vaste klant bent en al jaren hetzelfde besteld. Ook het bezorgen was niet ok. Ik had juist NIET via thuisbezorgd besteld en e wilde contant betalen, precies zoals er gevraagd werd aangegeven met hoeveel ik wilde betalen, geen wisselgeld in de portemonnee. Duurde hierdoor allemaal erg lang waardoor het eten lauw was. Het lag iig niet aan Koosje, helaas had ik hierdoor ook niet eens fooi voor haar.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De.smaak is prima maar te weinig voor de prijs die je betaalt dit bv in vergelijking met kota radja.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was precies op tijd en erg lekker. Alles proeft verser dan waar we normaal bestellen. Enige minpuntje was dat de bami wat aan de koude kant was. Zeker voor herhaling varbaar

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd en ontzettend servicegericht, top!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi rond de afgesproken tijd en het eten was weer heerlijk.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals wij gewend zijn, verse producten en de bezorging was zelfs nog eerder dan de tijd die we op de mail ontvingen. Ook fijn dat er gelet wordt op de opmerking (ik wilde graag vegetarische mihoen) kortom prima!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten. Top.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. We hebben genoten. Bezorging op tijd.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd klaar en altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en lekker snel klaar.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Komen al jaren zo af en toe, maar is en blijft het beste Chinese restaurant. Altijd super!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed en lekker!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nasi gekregen ipv bami. Tipan for yuk was totaal niet knapperig, jammer, dit was geen Tipan for yuk maar babi pangan.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Makkelijk online bestellen en betalen, enorme keuze en zeer royale hoeveelheden. Dus niet meer zelf koken na een vaartocht!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect als altijd. Alleen jammer van de rijst i.p.v. Mihoen. Evengoed heerlijk gegeten.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zeer ontevreden, smakeloos, en grote twijfels over de versheid van de ingrediënten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ieder gerecht weer lekker anders gekruid, mals vlees en knapperige groente. Chi ling is altijd net even lekkerder, knapperiger en minder standaard,.altijd top.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling / tijdsduur bezorging / en eten fantastisch. 👍

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat aan de vroege kant; beter te vroeg dan te laat zullen we maar zeggen ;-) Eten was heerlijk en goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.