Beoordelingen van Restaurant Chi-Ling Ijmuiden

Recente recensies van Restaurant Chi-Ling Ijmuiden

5 sterren na 33 reviews

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bier erbij besteld, niet volledig geleverd voor de rest ok

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd ,en het eten was zoals altijd weer heerlijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super zoals altijd.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker Alleen was het eten niet warm Moesten het opwarmen Dit was erg jammer

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ontzettend lekker en de bezorging zeer correct en keurig op tijd. Wij hebben er van genoten.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooraf fooi berekenen vond ik niet oké, ik geef fooi wanneer ik tevreden ben en niet vooraf op mijn rekening!

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk Super veel garnalen en bij de babi pangang spek saus apart. Erg fijn

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg onder de maat, en lauw. Ik bestel er al jaren, nog net niet wekelijks. Maar dit was niet ok! Service was ook slecht, vooral als je vaste klant bent en al jaren hetzelfde besteld. Ook het bezorgen was niet ok. Ik had juist NIET via thuisbezorgd besteld en e wilde contant betalen, precies zoals er gevraagd werd aangegeven met hoeveel ik wilde betalen, geen wisselgeld in de portemonnee. Duurde hierdoor allemaal erg lang waardoor het eten lauw was. Het lag iig niet aan Koosje, helaas had ik hierdoor ook niet eens fooi voor haar.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De.smaak is prima maar te weinig voor de prijs die je betaalt dit bv in vergelijking met kota radja.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was precies op tijd en erg lekker. Alles proeft verser dan waar we normaal bestellen. Enige minpuntje was dat de bami wat aan de koude kant was. Zeker voor herhaling varbaar

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd en ontzettend servicegericht, top!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi rond de afgesproken tijd en het eten was weer heerlijk.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals wij gewend zijn, verse producten en de bezorging was zelfs nog eerder dan de tijd die we op de mail ontvingen. Ook fijn dat er gelet wordt op de opmerking (ik wilde graag vegetarische mihoen) kortom prima!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten. Top.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. We hebben genoten. Bezorging op tijd.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd klaar en altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en lekker snel klaar.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Komen al jaren zo af en toe, maar is en blijft het beste Chinese restaurant. Altijd super!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed en lekker!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nasi gekregen ipv bami. Tipan for yuk was totaal niet knapperig, jammer, dit was geen Tipan for yuk maar babi pangan.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Makkelijk online bestellen en betalen, enorme keuze en zeer royale hoeveelheden. Dus niet meer zelf koken na een vaartocht!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect als altijd. Alleen jammer van de rijst i.p.v. Mihoen. Evengoed heerlijk gegeten.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zeer ontevreden, smakeloos, en grote twijfels over de versheid van de ingrediënten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ieder gerecht weer lekker anders gekruid, mals vlees en knapperige groente. Chi ling is altijd net even lekkerder, knapperiger en minder standaard,.altijd top.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling / tijdsduur bezorging / en eten fantastisch. 👍

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat aan de vroege kant; beter te vroeg dan te laat zullen we maar zeggen ;-) Eten was heerlijk en goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.