Beoordelingen van Restaurant Chi-Ling Ijmuiden

Recente recensies van Restaurant Chi-Ling Ijmuiden

5 sterren na 70 reviews

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima in orde en op tijd klaar Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk ti-pan gerechten gegeten. Het was weer TOP

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk, goed warm, snelle bezorging

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

top

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk en genoeg.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en alles werd mooi op de afgesproken tijd bij ons aan huis gebracht prima geregeld

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, royale porties. We hebben gesmuld van het eten, het was smaakvol en vers.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Vol smaak! Fantastisch restaurant!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, lekker gegeten 👍

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker genoten van dit heerlijke eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was uitstekend

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk geeten top .

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede service .eten top👍

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas geen kool bij spek babi pangang. Vlees was taai en droog. Ook de babi pangang gewoon was droog vlees. Ondanks de sausen. Overige was in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal super ..

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd. bezorging duurde dit keer wat langer dan normaal.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, verse knapperige groente en mals vlees en netjes bezorgd op ons vakantie adresje....

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer zoals gewoonlijk heerlijk.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten was heel goed. Echter was de hoeveelheid krokante babi pangang deze keer duidelijk minder dan andere keren. Bezorger was keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was prima en bezorger was netjes en vriendelijk helaas was het hoofdgerecht flink afgekoeld (was verpakt in plastic bakje in een gedeeltelijk open papieren zak) wellicht daardoor afgekoeld.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Vreselijk goed

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top kwaliteit. Bezorging ook prima optijd

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was geweldig lekker. Minpunt vind ik wel dat €50 voor babi pangang, Foe yong hai, saté en 6 mini loempia's wel heel erg aan de prijs is. Met de smaak van het eten is niet te vergelijken met andere Chinese restaurants.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was opnieuw heel erg lekker! Altijd verse groente, mals vlees en subtiele sauzen.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, erg goed !! Minpunt: bestelde kroepoek niet geleverd. Helaas kom je daar dan te laat achter maar de kok had zo goed zijn best gedaan dat we het minpuntje als incident beschouwen. Het zal een nieuwe bestelling niet in de weg staan !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en hoge kwaliteit maaltijd zoals altijd! Heel blij met Chi Ling x

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima verzorgd, heet en alles smaakte zoals we gewend waren. Omdat ik mijn verjaardag vierde met mijn ouders erbij lekkere rijsttafel besteld bij ons favoriete restaurant. Genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Alles was goed op smaak en warm. Top en een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Je krijgt wel heel veel, de kwaliteit is super!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bier erbij besteld, niet volledig geleverd voor de rest ok

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd ,en het eten was zoals altijd weer heerlijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super zoals altijd.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker Alleen was het eten niet warm Moesten het opwarmen Dit was erg jammer

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ontzettend lekker en de bezorging zeer correct en keurig op tijd. Wij hebben er van genoten.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooraf fooi berekenen vond ik niet oké, ik geef fooi wanneer ik tevreden ben en niet vooraf op mijn rekening!

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk Super veel garnalen en bij de babi pangang spek saus apart. Erg fijn

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg onder de maat, en lauw. Ik bestel er al jaren, nog net niet wekelijks. Maar dit was niet ok! Service was ook slecht, vooral als je vaste klant bent en al jaren hetzelfde besteld. Ook het bezorgen was niet ok. Ik had juist NIET via thuisbezorgd besteld en e wilde contant betalen, precies zoals er gevraagd werd aangegeven met hoeveel ik wilde betalen, geen wisselgeld in de portemonnee. Duurde hierdoor allemaal erg lang waardoor het eten lauw was. Het lag iig niet aan Koosje, helaas had ik hierdoor ook niet eens fooi voor haar.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De.smaak is prima maar te weinig voor de prijs die je betaalt dit bv in vergelijking met kota radja.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was precies op tijd en erg lekker. Alles proeft verser dan waar we normaal bestellen. Enige minpuntje was dat de bami wat aan de koude kant was. Zeker voor herhaling varbaar

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd en ontzettend servicegericht, top!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi rond de afgesproken tijd en het eten was weer heerlijk.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals wij gewend zijn, verse producten en de bezorging was zelfs nog eerder dan de tijd die we op de mail ontvingen. Ook fijn dat er gelet wordt op de opmerking (ik wilde graag vegetarische mihoen) kortom prima!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten. Top.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. We hebben genoten. Bezorging op tijd.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd klaar en altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en lekker snel klaar.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Komen al jaren zo af en toe, maar is en blijft het beste Chinese restaurant. Altijd super!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed en lekker!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nasi gekregen ipv bami. Tipan for yuk was totaal niet knapperig, jammer, dit was geen Tipan for yuk maar babi pangan.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Makkelijk online bestellen en betalen, enorme keuze en zeer royale hoeveelheden. Dus niet meer zelf koken na een vaartocht!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect als altijd. Alleen jammer van de rijst i.p.v. Mihoen. Evengoed heerlijk gegeten.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zeer ontevreden, smakeloos, en grote twijfels over de versheid van de ingrediënten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ieder gerecht weer lekker anders gekruid, mals vlees en knapperige groente. Chi ling is altijd net even lekkerder, knapperiger en minder standaard,.altijd top.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling / tijdsduur bezorging / en eten fantastisch. 👍

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat aan de vroege kant; beter te vroeg dan te laat zullen we maar zeggen ;-) Eten was heerlijk en goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.